Detta är utan tvekan en av de godaste lasagner jag smakat. Prova du också!

Du behöver:
1 pkt färska lasagneplattor
1 burk ost med parmesansmak(se bild)
ketchup
mjölk
1 paket/burk champinjoner
2 dl riven ost
lite mjöl
smör
salt
vitpeppar

Hacka champinjonerna i något mindre bitar.
Blanda hälften av champinjonerna i osten.

Smält en klick smör i en gryta.
Vispa ner 2-3 msk mjöl när smöret smält.
Häll i mjölk under vispning(cirka 5-8 dl beroende av storlek på formen du använder)
Häll i resten av champinjonerna och den rivna osten.
Koka upp under omrörning.
Smaksätt med salt och vitpeppar.

Lägg lite svampsås i botten på en ugnsfast form.
Ta undan en tredjedel av lasagneplattorna.
Bred osten på övriga plattor.
Lägg på ett lager lasagneplattor med ost i formen.
Lägg på ett lager till med lasagneplattor men bred på ett lager ketchup på dessa.
Lägg på ett sista lager med ostplattor.
Har du plattor över kan du lägga ett lager till med ketchup på.
Häll över svampsåsen så att det täcker lasagnen.
Sätt in i ugnen på 200 grader i cirka 30 minuter.
Servera med en sallad till.