Jag heter Catarina Hansson och arbetar som författare av skönlitterära texter samt av läromedel för åk F-6. Här på hemsidan kan du se delar av tidigare utgivna material.

Det är en konst att leva.

Jag målar i akvarell och akryl, med motiv från naturen eller abstrakta målningar. Här kan du se en del av mina målningar. Är du intresserad av en tavla eller vill beställa, så mejla mig för närmare uppgifter.

“Det finns fyra viktiga saker i livet: humor, vänlighet, skönhet och en riktigt god pizza.”

I mina blogginlägg kan du läsa tankar, funderingar och åsikter som dyker upp i mitt huvud. Du behöver inte hålla med mig, men ett par minuters eftertanke leder oftast till utveckling av både dig och mig.

Jag kommer också att dela med mig tips på mat och kakor. Det kommer att finnas en del recept och bilder.

Behandla min blogg som du behandlar internet, ta till dig det som du är intresserad av – scrolla annars vidare i livet.