Couscous smaksatt med svamp och grönsaker kan serveras till både kött, sallad, vegetariska biffar eller som här med ugnsrostad sötpotatis.

Du behöver:
Couscous
frusna eller färska champinjoner
en bit purjolök
majs (frusna eller på burk)
ärtor (frusna eller på burk)
sötpotatis, skalad och delad
olja
keso
fetaost salt
peppar
rosmarin

Börja med att baka den skalade och delade sötpotatisen i lite olja i ugnen i cirka 30-40 minuter. Krydda med salt och torkad rosmarin.
Skiva en bit purjolök och stek i olja en minut eller två.
Lägg i skivade champinjoner och stek tills de börjar se klara ut. Rör om då och då.
Häll på majs och ärtor och låt dem steka med några minuter.
Smaka av med salt och peppar. Klart!
Koka couscous enligt instruktioner på förpackningen.
När couscousen är klar så häll i lite olja och blanda i den stekta grönsaksröran. Salta och smaka av.

Lägg upp sötpotatis, couscous, keso och smulad fetaost på en tallrik och njut.